Suhajda

cukrászda

Keress meg minket a közösségi médiákon is.
Image Alt

Rólunk

Szentandrási-Szabó Emese

“Bármit is csináltam, hittem benne hogy csak szívvel lehet csinálni. Csak úgy érdemes, mert akkor okoz örömöt. Ezzel a szenvedéllyel voltam építész, és ezzel kezdtem bele a cukrász szakmába is. ”

a cukrászmestertől

filozófiám

Jót csak jóból – Egy desszert, mint a csók egy randevún. Boldoggá tesz, kielégít és mégis hagy vágyódást maga után egy újabb találkozásra.

A desszerteknél és a vendéglásnál is fontos számunkra hasonló élménynek a biztosítása.

Minőségi hozzávalók

Süteményeink megalkotásánál fontos szempont számunkra a minőségi, valamint természetes alapanyagok használata, ezzel is színvonalat biztosítva vendégeink számára

Hagyomány

Célunk méltónak maradni Suhajda József örökségéhez, melyben a tradíciók és innovációk is helyet kapnak

Különleges ízek

Szívesen kísérletezünk újabb és újabb ízvilágokkal, így színesítve pultunk kínálatát

Csokoládé és kávé

Termékeink egyik főmotívuma a kávé, amely nemcsak cukrászdánk jellegzetes Suhajda csemegéjében és italkínálatunkban lelhető fel, hanem megtalálható fagylaltjaink és desszertjeink alkotóelemeiként is

kedvenceim

sajátok

Karamell vulkán 0
Tisztelet szelet 0
Liezon 0
Málna mousse 0
Aranyalma 0
Kávébomba 0

rólunk mondtátok

visszajelzések

„Köszönjük, hogy hozzájárultatok az esküvőnk pompájához ezzel a csodálatos, és egyben nagyon finom tortával. Emlékezni fogunk rá, és reméljük, hogy hamarosan a gyermekeink születésnapi tortáját is megrendelhetjük tőletek.”
„Nem tudtuk elképzelni, hogy miért szeretnek a dolgozóink meetingre járni hozzánk, amig el nem árulta az asszisztensem, hogy a tőletek rendelt sajtos pogácsa lehet az oka, mert már kezdés előtt azt várják.”
„Isteni a málnás Sacher tortátok, amióta a barátnőm ezt hozta egyszer ajándékba, mindig visszajárok hozzátok egy újabb adagért.”