Születésnapi torta rendelés 2017-11-05T08:15:05+00:00

Mentés

A születésnap legyen tökéletes és ennek része a születésnapi torta!

Ismeri az érzést, amikor lázasan készül családtagját, gyermekét meglepni? Ilyenkor izgatottan várjuk haza az ünnepeltet a családtagokkal, esetleg a barátokkal. Titokban meggyújtjuk a tűzijátékot vagy a gyertyákat a születésnapi torta tetején, elénekeljük a “Boldog szülinapot”, majd felszeljük a süteményt, szétosztjuk és bizony: sokakat ezen a ponton ér csalódás!

Ha a torta nem minőségi anyagokból készült, gondos válogatás után – ha egy kicsit hanyagabb a cukrász, akkor az íze elronthatja az egész születésnapi élményt!

A csalódásmentes születésnapra van megoldás!

Pontosabban: mi arra tudunk megoldást, hogy a születésnapi torta garantáltan kiváló élmény legyen!  Ne kísérletezzen ismeretlen cukrászdákkal, vagy különféle boltokban kapható, gyári futószalagon készült tortákkal!

A legnépszerűbb szülinapi torták

A legnépszerűbb születésnapit tortáink jellemzően azok, amelyeket a cukrászdába betérve is meg tudnak kóstolni vendégeink: Orbitális csoki torta, Szedres csoki torta, Három csokis torta, Krémes torta, Sajttorta, Gyümölcsös túró torta, stb…

Illetve a szezonális tortáink, például nyáron a Parfétorta, vagy az Olasz citromtorta a sláger, télen pedig a Narancsos trüffel vagy Narancsos dió torta.

3 ok, hogy a Suhajda cukrászdából rendeljen születésnapi tortát!

Minőségi alapanyagokból készítjük tortáinkat, melyek gondos odafigyeléssel, ízzel-szívvel-lélekkel készülnek .

Figyelünk az igényekre! Tradicionális és innovatív tortáinkat magas minőségben készítjük el, illetve egyedi ízeket is készítünk a rendelkezésre álló alapanyagokból. Cukormentes tortáink nagy népszerűségnek örvendenek!

Ízgaranciát vállalunk minden tortára és süteményre, azaz ha nem ízlik akkor bátran visszahozhatja és mi kicseréljük vagy visszaadjuk az árát!

Mentés

Mentés

Köszönjük Suhajda Cukrászda, elképesztő finom volt.

Drahota-Szabó András

Örült a tortának! Köszönjük szépen!

Miskey Krisztina

Köszönjük a mennyei krémes tortát Emese!

Babos Ildikó

Mielőtt rendelne, fogadja meg tanácsainkat:

Kérjük, rendelje meg tortáját időben! Formatorta esetén 5-7 nap, népszerű torták esetén pedig 3-5 nap lehet a garantált elkészítési idő, függően a torta típusától és a mennyiségtől!

Pontosan mondja el, vagy írja meg igényeit – így munkatársaink is pontos árat, időt tudnak mondani Önnek és biztos lehet majd abban, hogy azt kapja, amire vágyott!

Ne bízza a szerencsére a tortarendelést! Ha az esemény napján esik be, nem biztos, hogy talál a pultban kész tortát – illetve a magas számú megrendelések miatt ritka esetben tudunk aznapra vagy másnapra készíteni tortát.

Csak a visszaigazolt tortarendelést tudjuk 100%-osan teljesíteni! Ha itt a weboldalon küldi el igényeit, az csak akkor válik megrendeléssé, ha visszaigazoljuk ezt írásban vagy telefonon!

Hogyan rendelhet a Suhajdából születésnapi tortát?

Bevalljuk: mi a személyességet szeretjük, hiszen akkor tudjuk a legpontosabban megmutatni, megbeszélni a dolgokat, ha befárad hozzánk üzletünkbe, de tisztában vagyunk vele, hogy a XXI. században ez nem mindig lehetséges, ezért rendelését leadhatja telefonon, e-mailen vagy az alábbi űrlap kitöltésével is!

Mentés

Telefonos rendelés leadás

a

+36 (30) 668 7267

számon lehetséges.


E-mailen történő rendelés leadáshoz írjon

a

rendeles@suhajdacukraszda.hu

címre.

Születésnapi torta rendelése akkor válik biztossá, ha visszaigazoljuk azt egyértelműen. A telefonszám csak a cukrászda nyitvatartási idejében él (H: 13-19; K-V: 10-19), illetve várhatóan az e-maileket is ekkor dolgozzuk fel!

Ízgarancia:

Ha nem ízlik a születésnapi torta, amit nálunk vásárolt, csak szóljon, hozza vissza és mi szó nélkül kicseréljük, vagy visszaadjuk az árát.

Nincs kockázat, csak a kiváló Suhajda ízek….

Miért válassza a Suhajda cukrászda süteményeit?

Cukrászdánkból  száműztük a margarint, a növényi tejszínt és minden pótlékot,  illetve mesterséges adalékszert. Abban hiszünk, hogy jót csak jó alapanyagból lehet készíteni.  Mindig frissek, ízletesek, természetesek a termékeink. Erre a több mint 100 éves múltunk és Szentandrási-Szabó Emese a garancia, aki nem tűr megalkuvást.

Mentés

Mentés

Mentés