Suhajda a médiában 2017-09-21T14:17:14+00:00

A Suhajda Cukrászda és Emese sokat szerepel a helyi és országos médiában! Megjelenéseinket az alábbiakban gyűjtöttük össze.

Suhajda a Chili TV: Cukrászok című műsorában

Gluténmentes finomság: Gesztenyés henger
Cukrászok, 28. adás. Szentandrási Szabó Emese Erdélyi Mónika közreműködésével egy gesztenyeliszt alapú desszertet varázsolt a nézők elé, amelyhez többek között házi pudingot és valódi, 80%-os rumot használt fel. A sütés során az is kiderült, mi a tükörfényes bevonat titka, hogyan lehet házilag vaníliakivonatot készíteni…

Gondolnád, hogy ennyire csodásan tud mutatni egy vulkán a tányérodon?
Cukrászok, 32. adás. Erdélyi Mónika most Szentandrási-Szabó Emesének segédkezett, és egy rendkívül egyedi, karamellás desszertet készítettek, ami a Karamell vulkán elnevezést viseli. A sütemény különlegessége, hogy magja lávaként tör elő az édesség felvágásakor. Nézd meg a videót és próbáld ki Te is!

Egy hagyományos desszert ˝újratöltve˝: Kávé mousse torta
Cukrászok, 29. adás. Szentandrási-Szabó Emese cukrász egy örök klasszikus, a kávé mousse torta egy modernizált változatát készítette el Erdélyi Mónikával. Emese úgy jellemezte az édességet röviden, hogy olyan, mint egy ˝kifordított capuccino˝. A videóból több hasznos praktikát is elleshetsz, továbbá azt is megtudhatod, mi is az a liofilizált kávé!

Sokszínű és látványos: Aszaltszilvás-habos-mákos sütemény
Cukrászok, 36. adás. Szentandrási-Szabó Emese cukrász és Erdélyi Mónika egy nagyon mutatós, aszaltszilvás-habos-mákos süteményt készítettek. Az édesség négy rétegből áll össze, a tetejére tojásfehérje hab kerül. Nézd meg a videót és próbáld ki Te is ezt az ínycsiklandó desszertet!

Vedd fel velünk a kapcsolatot és rendelj tőlünk tortát, süteményt születésnapra, esküvőre, vagy akár céges rendezvényre!

Kapcsolat

Online megjelenések

Ízlelő: Újjászületett a Suhajda csemege

Az idősebb korosztály számára ma is fogalom a Suhajda. Az alig több mint egy éve nyílt Suhajda cukrászdában, Budaörsön Suhajda József 103 éves unokahúga, Ilonka néni segített megtalálni a régi ízeket unokájának, Szentandrási-Szabó Emese főcukrásznak. Egy desszert szerintük akkor jó, ha vágyakozást hagy maga után, és nem csömört. Folytatás…