Emese (és általa a Suhajda cukrásza) minden évben elindul az ország tortája és az ország cukormentes tortája versenyeken, különleges, egyedi, innovatív ízvilágú – mégis a tradíciót követő tortával. Nevezéseink eredményt is hoznak, hiszen 2016-ban különdíjasok lettünk az ország cukormentes tortája versenyen, illetve a TOP10-ben voltunk az ország tortája versenyben is.

Az ország cukormentes tortája 2018

Idén is neveztünk a versenyben és örömmel jelentjük be, hogy Emese süteménye bejutott az 5 legjobb közé! Az idei nevezésünk a Meggyes felhőtorta nevet kapta és másik 4 különleges torta mellett mi is részt veszünk a végső megmérettetésen.

Hírek az ország cukormentes tortája versenyről – frissítjük

Különdíjas lett a Meggyes felhőtorta

Különdíjas lett Emese Meggyes Felhőtorta nevű alkotása az Ország Cukormentes tortája versenyen. Köszönjük az elismerést és szívből gratulálunk a győzteseknek.


Az Egy csepp figyelem alapítvány közleménye

Különleges ízekkel lepték meg a Magyarország Cukormentes Tortája versenyben induló cukrászok a zsűrit. Az alapanyagok között szerepelt többek között a petrezselyem, a hársfavirág, a gyömbér, de megjelentek a már jól ismert alkotóelemek is, mint a piros gyümölcsök, a csonthéjasok, a túró vagy a kávé az első zsűrizésen, melyet az Egy Csepp Figyelem Alapítvány és a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete rendezett a budapesti Zila Kávéházban. A zsűri tagjai, köztük Erős Antónia és Vadon Jani, leginkább a kreatív megoldásokat és a harmonikus ízeket értékelték a legjobbak kiválasztásakor. A döntőbe 5 torta került, melyek közül a zsűri júniusban választja ki a Magyarország Cukormentes Tortája verseny 2018-as győztesét.

Folytatás: https://www.facebook.com/notes/egy-csepp-figyelem-alap%C3%ADtv%C3%A1ny/h%C3%A1rsfavir%C3%A1g-%C3%A9s-petrezselyem-a-tort%C3%A1ban-izgalmas-kre%C3%A1ci%C3%B3k-a-zs%C5%B1ri-asztal%C3%A1n/1704041242975214/


Népszava:  Magyarország Cukormentes Tortája – Íme a döntősök

Különleges ízekkel lepték meg a Magyarország Cukormentes Tortája versenyben induló cukrászok a zsűrit. Az alapanyagok között szerepelt többek között a petrezselyem, a hársfavirág, a gyömbér, de megjelentek a már jól ismert alkotóelemek is, mint a piros gyümölcsök, a csonthéjasok, a túró vagy a kávé az első zsűrizésen, amelyet az Egy Csepp Figyelem Alapítvány és a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete rendezett a budapesti Zila Kávéházban.
Folytatás: http://nepszava.hu/cikk/1155183-magyarorszag-cukormentes-tortaja—ime-a-dontosok/

Fotó: Egy csepp figyelem alapítvány


NLCAFÉ: Az Ország Cukormentes Tortája: ezek kerültek a döntőbe

Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány és a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete rendezte a válogatót a budapesti Zila Kávéházban.

https://www.nlcafe.hu/magyarorszagkul/20180314/az-orszag-cukormentes-torta-donto-2018/

Fotó: Egy csepp figyelem alapítvány


Az egy csepp figyelem Alapítványról

A Magyarország Cukormentes Tortája versenyt az Egy Csepp Figyelem Alapítvány indította el 2012-ben a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületével közösen azzal a céllal, hogy a cukrászok egészséges alapanyagokból, új technológiákkal készítsenek tortákat, és eközben az ország figyelmét is felhívják az egészségesebb táplálkozásra.

Tradicionális torták – akár cukormentes változatban a Suhajdánál

A Suhajda cukrászda első sorban a hagyományos ízek és tradicionális torták népszerűsítésében vállal szerepet, de fontosnak tartjuk, hogy a lehetőségekhez képest cukormentes változatot is kínáljunk azon vendégeink számára, akiknek egészségügyi vagy egyéb okokból ez szükséges.

Válasszon tradicionális tortáink közül és adja le rendelését egyszerűen ide kattintva, vagy írja meg nekünk: milyen tortát szeretne – kapcsolatfelvételhez kattintson ide!