A fagylalt éjszakája egy évente megrendezésre kerülő, országos rendezvény, amelyen a Suhajda cukrászda is évről-évre rendszeresen részt vesz. A fagylalt éjszakája akció lényege, hogy az év egy napján – jellemzően augusztus első felében – este 20:00 után nyitvamaradnak a cukrászdák és minden fagylaltot féláron kínálnak.

A Suhajda Cukrászda és Csokládémanufaktúra Budaörs szívében a fagylalt éjszakája eseményre különleges meglepetésekkel, fagylalt-finomságokkal készül minden évben.

Ilyen volt a fagylalt éjszakája 2017-ben a Suhajda Cukrászdában

2017. augusztus 11-én volt a fagylalt éjszakája, ahol nem csak a féláras fagyi hódított, hanem meghívtuk Magyarszág egyik legismertebb szülinapi bohócát, Galagonyát is. Így amíg a nagyok kivárták a sorukat, addig a kisebbek zenére táncoltak, énekeltek és fotózkodhattak is vele.

Fagylalt különlegességek a fagylalt éjszakája eseményen

A kizárólag ezen a napon kapható “Egyéjszakás kaland” fagylalt sok vendégünk szerint annyira különleges, hogy csak emiatt megéri sorban állni és várni. Az egyéjszakás kaland egy kis pezsgővel és eperrel hódítja meg egyszerre több érzékszervünket. Szintén csak a fagylalt éjszakája eseményen van a pultban Sör ízű fagylalt is, amelyet szintén sokan kóstolnak meg szívesen.

Suhajda minőségű fagylalt

TUDTA?
► A Suhajda cukrászda fagylaltjai kizárólag természetes anyagból (mondjuk ki: gyümölcsből vagy éppen valódi csokoládéból vagy éppen igazi vaníliából) készülnek!
►Nem használunk semmilyen ízfokozószert (nem is értjük minek fokozni valaminek az ízét, ami természetesen finom)
► Nem porból dolgozunk egy kémiai laborban – hanem ízekből egy valódi konyhában!

Ízgarancia:

Ha nem ízlik a fagylalt, amit nálunk vásárolt, csak szóljon, hozza vissza és mi szó nélkül kicseréljük, vagy visszaadjuk az árát.

Nincs kockázat, csak a kiváló Suhajda ízek….

Miért válassza a Suhajda cukrászda fagylaltjait?

Cukrászdánkból  száműztük a margarint, a növényi tejszínt és minden pótlékot,  illetve mesterséges adalékszert. Abban hiszünk, hogy jót csak jó alapanyagból lehet készíteni.  Mindig frissek, ízletesek, természetesek a termékeink. Erre a több mint 100 éves múltunk és Szentandrási-Szabó Emese a garancia, aki nem tűr megalkuvást.

Mentés

Ne maradjon le közelgő eseményeinkről!

Elege van már az ehetetlen szülinapi- és esküvő tortákból?

   Ránézésre felfalná az egészet, de az első harapás után elmegy a kedve az egésztől?  Nálunk nem lesz ilyen élménye, mert a sütik készítésénél nem csak a megjelenés, hanem az íz is nagyon fontos.

Szeretne valami különlegeset adni a partnereidnek, vagy csak szeretne egy fontos embert megköszönteni, de unalmas mindig valami megszokottal előrukkolni?

   Küldjön egyedi bonbont, Suhajda csemegét, vagy egy egyedi tortát.

Vendégei érkeznek ebédre, vagy vacsorára, de nincs kedve sütni? 

   Szeretettel várjuk! Ugorjon be hozzánk, nálunk biztosan talál valami kedvére-valót, amitől a vendégeinek is szélesebb lesz a mosoly az arcán. Ha előre idetelefonál, akkor félrerakjuk a kedvenc sütijét, hogy garantáltan ne maradjon le róla.

Aggódik, hogy a gyermeke a fagyival mennyi adalékszert és színezéket visz be a szervezetébe?

   Nálunk emiatt nem kell aggódni! Az eperfagyi eperből, a csoki csokiból, a citrom citromból, stb. készül. Emiatt lehet hogy nem olyan élénk a színe, de ezt a kompromisszumot vállaljuk a legkisebbekért és mindenkiért.

Hívjon minket most!  +36 (30) 668 7267

Mentés