Bejgli rendelés lezárva2017-12-19T09:37:42+00:00

A bejgli rendelés 2017-re lezárult!

Ha nem szeretne lemaradni a 2018-ban az előrendelési akcióról, illetve szeretne elsőként értesülni különlegességeinkről, új süteményeinkről és egyéb megmozdulásainkról, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot és mi időnként értesítjük aktualitásainkról!

A bejgli a Karácsony elengedhetetlen süteménye!

De előfordult-e már Önnel, hogy nincsen kedve gyúrni, keleszteni, tölteni, sütni?

Az egyéb ételek, finomságok elkészítése mellett nem feltétlenül jut idő a bejgli sütésre. Az ember elfárad az egész éves hajtásban és nem feltétlenül szeretne még ezzel is foglalkozni, inkább fordítaná ezt az időt pihenésre és a családra, barátokra. Rendeljen bejglit a Suhajdából!

Esetleg Ön egyedülálló, akinek a rokonai messze laknak és egymagára nem éri meg nekiállni bejglit sütni?

Ebben a helyzetben nagyon sokan vannak és számukra nem éri meg neki állni egy-két rúd bejgliért a sütésnek és az ezzel járó munkának.

Igaz Önre talán, hogy nem tud vagy nem szeret sütni?

Egyáltalán nincs egyedül, ha ez igaz! Nagyon sokan inkább nehézségnek élik meg a sütést, mintsem élménynek és nekik valóban gondot okozhat, ha rákényszerülnek a bejgli sütésére.

Bármelyik is igaz: a Suhajda cukrászda megoldást kínál!

Rendeljen bejglit a Suhajda cukrászdából, ahol süteményeinket alapos gondossággal, minőségi és természetes anyagokból készítjük – ízzel, szívvel, lélekkel.

54% töltelék!

A Suhajda bejgli termékei a törvényben meghatározott arányok és tartalom alapján (hozzávalók, töltelék aránya… stb) a “különleges bejgli” kategóriába tartozik.

Hagyományos bejgli

A Suhajdában készült diós, mákos és gesztenyés bejgli ízvilága különleges, mégis tradicionális. Hasonlóan minden termékünkhöz: ízzel, szívvel, lélekkel készítjük.

Ára: 1.900 forint / 0,5kg

Cukormentes bejgli

Cukormentes bejgli a Suhajdában mákos és diós változatban kapható. Így  diétázó, vagy a cukorbevitelre ügyelő vendégeink is megkóstolhatják a legkedveltebb ünnepi csemegét.

Ára: 2.100 forint / 0,5 kg

Egyedi ízek

  • Meggyes mákos – ára: 2.100 forint /0,5 kg
  • Mandulás-marcipános – ára: 2.300 forint / 0,5 kg
  • Aszaltszilvás – ára: 2.300 forint / 0,5 kg
  • Egyedi igények alapján  – ára: 2.500 forint / 0,5 kg

3 ok, hogy a Suhajda cukrászdából rendeljen bejglit!

Minőségi alapanyagokból készítjük süteményeinket, melyek gondos odafigyeléssel, ízzel-szívvel-lélekkel készülnek .

Rendezvényre, összejövetelre is tudunk készíteni bejglit! Amennyiben időben jelzi, hogy mikor lesz a rendezvény és mekkora mennyiségre van igény.

Ízgaranciát vállalunk minden bejglire és persze a cukrászdánk minden termékére, azaz ha nem ízlik akkor bátran visszahozhatja és mi kicseréljük vagy visszaadjuk az árát!

Mielőtt rendelne, fogadja meg tanácsainkat:

Kérjük, adja le bejgli rendelését időben! Különösen akkor, ha nagyobb mennyiséget rendelne, vagy kifejezetten rendezvényre szeretné a bejglit.

Ne bízza a szerencsére a bejglirendelést! Ha csak beugrik hozzánk a cukrászdába, akkor lehetséges, hogy azaznapi készlet már kifgyott, ha félrerakatja, előrendeli, akkor 100%, hogy a megbeszéltek szerint készen lesz a megrendelt bejgli.

Csak a visszaigazolt rendelést tudjuk 100%-osan teljesíteni! Ha itt a weboldalon küldi el igényeit, az csak akkor válik megrendeléssé, ha visszaigazoljuk ezt írásban vagy telefonon!

Hogyan rendelhet a Suhajdából bejglit?

Rendelését leadhatja személyesen a cukrászdában, vagy telefonon, e-mailen vagy az alábbi űrlap kitöltésével is!

A megrendelt terméket KIZÁRÓLAG személyesen tudja átvenni a Suhajda Cukrászdában, a megbeszélt időpontban!

2017-re a megrendelés lezárva, iratkozzon fel esemény- és akció értesítőnkre és minden hasonló lehetőségről idejében értesítjük!

Telefonos rendelés leadás

a

+36 (30) 668 7267

számon lehetséges.


E-mailen történő rendelés leadáshoz írjon

a

rendeles@suhajdacukraszda.hu

címre.

Bejgli rendelése akkor válik biztossá, ha visszaigazoljuk azt egyértelműen. A telefonszám csak a cukrászda nyitvatartási idejében él (H: 13-19; K-V: 10-19), illetve várhatóan az e-maileket is ekkor dolgozzuk fel!

Ízgarancia:

Ha nem ízlik a sütemény, amit nálunk vásárolt, csak szóljon, hozza vissza és mi szó nélkül kicseréljük, vagy visszaadjuk az árát.

Nincs kockázat, csak a kiváló Suhajda ízek….

Miért válassza a Suhajda cukrászda süteményeit?

Cukrászdánkból  száműztük a margarint, a növényi tejszínt és minden pótlékot,  illetve mesterséges adalékszert. Abban hiszünk, hogy jót csak jó alapanyagból lehet készíteni.  Mindig frissek, ízletesek, természetesek a termékeink. Erre a több mint 100 éves múltunk és Szentandrási-Szabó Emese a garancia, aki nem tűr megalkuvást.

Mentés

Mentés

Mentés