2021-ben sem hiányozhat az ünnepi asztalról…

Ha nem szeret sütni – vagy nincs rá ideje, akkor miért ne szerezné be az ünnepi bejglit cukrászdánkból. Házias, tradicionális bejgli 54% töltelékkel, többféle ízben a Suhajda cukrászdából. Idén is limitált mennyiségben kapható – érdemes mielőbb leadnia a rendelést. Rendelhet személyesen, telefonon, e-mailben vagy itt a weboldalunkon is!

Különleges bejgli a Suhajda cukrászdából!

Többféle ízben kapható a népszerű Suhajda bejgli. Ha Önnek nincs ideje, energiája a bejgli sütésre, szívesebben foglalkozna az egyéb ételekkel, akkor rendelje meg nálunk és a megbeszélt napon személyesen átveheti cukrászdánkban a kész, minőségi alapanyagokból készített süteményt!

Suhajda bejgli = 54%-os tölteléktartalom!

Nem azért hívjuk “különlegesnek”, mert ez egy kommunikációs fogás – a törvény ilyen névvel illeti azokat a bejgliket, amelyben a töltelék mértéke eléri az 51%-ot azt ebbe a kategóriába sorolják (40%-os tölteléktől hívhatják egyáltalán bejglinek). Mi a minőséget nem csak felvállaljuk, hanem bőségesen beletesszük a süteménybe.

A bejgli a Karácsony elengedhetetlen süteménye!

Előfordult-e már Önnel, hogy nincsen kedve gyúrni, keleszteni, tölteni, sütni?

Az egyéb ételek, finomságok elkészítése mellett nem feltétlenül jut idő a bejgli sütésre. Az ember elfárad az egész éves hajtásban és nem feltétlenül szeretne még ezzel is foglalkozni, inkább fordítaná ezt az időt pihenésre és a családra, barátokra. Rendeljen bejglit a Suhajdából!

Esetleg Ön egyedülálló, akinek a rokonai messze laknak és egymagára nem éri meg nekiállni bejglit sütni?

Ebben a helyzetben nagyon sokan vannak és számukra nem éri meg neki állni egy-két rúd bejgliért a sütésnek és az ezzel járó munkának.

Igaz Önre talán, hogy nem tud vagy nem szeret sütni?

Egyáltalán nincs egyedül, ha ez igaz! Nagyon sokan inkább nehézségnek élik meg a sütést, mintsem élménynek és nekik valóban gondot okozhat, ha rákényszerülnek a bejgli sütésére.

Bármelyik is igaz: a Suhajda cukrászda megoldást kínál!

Rendeljen bejglit a Suhajda cukrászdából, ahol süteményeinket alapos gondossággal, minőségi és természetes anyagokból készítjük – ízzel, szívvel, lélekkel.

Vásárlóink véleménye szerint a Suhajda bejgli

Nagyon finom volt, tele töltelékkel, dióhéj nélkül!

Mert a legjobb meggyes-mákos bejglit itt veheti meg. A töltelé/tészta aránya rendben van – sőt több mint jó. A kóstolt bejglik közül, itt éreztem először, hogy se a tésztának se a tölteléknek nincsen “mű” íze.

Pont olyan, mint amilyet a nagymamám, majd később a nagypapám sütött. A tölteléke nagyon finom, nem száraz, bőséges és éppen olyan édes, mint amilyennek szeretjük. A tésztája is nagyon omlós és jóízű volt. Egyszóval mindenben csillagos ötös!

Limitált mennyiség

2020-ban a konyhánk kapacitása miatt meghatározott mennyiségű rúd bejglit tudunk készíteni Karácsonyra. Már idei kapacitásunk 80%-át is előrendelések tették ki – így ha nem szeretne lemaradni, akkor adja le a rendelését minél előbb.

54% töltelék!

A Suhajda bejgli termékei a törvényben meghatározott arányok és tartalom alapján (hozzávalók, töltelék aránya… stb) a “különleges bejgli” kategóriába tartozik.


Rendelje meg most, kényelmesen e-mailen vagy telefonon – bejönni érte ráér az ünnepekkor is (legkésőbb 2021. december 23-án veheti át).

3 ok, hogy a Suhajda cukrászdából rendeljen bejglit!

Minőségi alapanyagokból készítjük süteményeinket, melyek gondos odafigyeléssel, ízzel-szívvel-lélekkel készülnek .

Rendezvényre, összejövetelre is tudunk készíteni bejglit! Amennyiben időben jelzi, hogy mikor lesz a rendezvény és mekkora mennyiségre van igény.

Ízgaranciát vállalunk minden bejglire és persze a cukrászdánk minden termékére, azaz ha nem ízlik akkor bátran visszahozhatja és mi kicseréljük vagy visszaadjuk az árát!

Mielőtt rendelne, fogadja meg tanácsainkat:

Kérjük, adja le bejgli rendelését időben! Különösen akkor, ha nagyobb mennyiséget rendelne, vagy kifejezetten rendezvényre szeretné a bejglit. Limitált mennyiséget tudunk minden évben készíteni. Dönthettünk volna úgy, hogy valami tartósítószerrel többet készítünk és tároljuk, de számunkra továbbra is a minőség az első!

Ne bízza a szerencsére a bejglirendelést! Ha csak beugrik hozzánk a cukrászdába, akkor lehetséges, hogy az aznapi készlet már kifogyott, ha félrerakatja, előrendeli, akkor 100%, hogy a megbeszéltek szerint készen lesz a megrendelt bejgli.

Csak a visszaigazolt rendelést tudjuk 100%-osan teljesíteni! Ha itt a weboldalon küldi el igényeit, az csak akkor válik megrendeléssé, ha visszaigazoljuk ezt írásban vagy telefonon!

Hogyan rendelhet a Suhajdából bejglit?

Rendelését leadhatja személyesen a cukrászdában, vagy telefonon, vagy e-mailen!

A megrendelt terméket KIZÁRÓLAG személyesen tudja átvenni a Suhajda Cukrászdában, a megbeszélt időpontban*!

Telefonos rendelés leadás

a

+36 (30) 668 7267

számon lehetséges.


E-mailen történő rendelés leadáshoz írjon

a

rendeles@suhajdacukraszda.hu

címre.

Bejgli rendelése akkor válik biztossá, ha visszaigazoljuk azt egyértelműen. A telefonszám csak a cukrászda nyitvatartási idejében él (H: 13-19; K-V: 10-19), illetve várhatóan az e-maileket is ekkor dolgozzuk fel!

Vásárlóink szerint ilyen a Suhajda bejgli

Friss, finom, gusztusosan, praktikusan csomagolt

Házias íz, szép küllem, különleges töltelékek

Rugalmas rendelés, udvarias kiszolgálás, bankkártyás fizetés!

Bejgli árak 2021

2021. december 10-ig leadott előrendelés esetén érvényes árak:

Diós, mákos és gesztenyés bejgli: 2.600 forint
Cukormentes diós és mákos bejgli: 2.800 forint
Meggyes mákos bejgli: 2.800 forint
Cukormentes meggyes mákos bejgli: 2.900 forint
Mandulás-marcipános bejgli: 3.000 forint
Aszalt szilvás bejgli: 3.000 forint
Egyedi bejgli: 3.200 forint

Ízgarancia:

Ha nem ízlik a sütemény, amit nálunk vásárolt, csak szóljon, hozza vissza és mi szó nélkül kicseréljük, vagy visszaadjuk az árát.

Nincs kockázat, csak a kiváló Suhajda ízek….

Miért válassza a Suhajda cukrászda süteményeit?

Cukrászdánkból  száműztük a margarint, a növényi tejszínt és minden pótlékot,  illetve mesterséges adalékszert. Abban hiszünk, hogy jót csak jó alapanyagból lehet készíteni.  Mindig frissek, ízletesek, természetesek a termékeink. Erre a több mint 100 éves múltunk és Szentandrási-Szabó Emese a garancia, aki nem tűr megalkuvást.

Mentés

Mentés

Mentés